miércoles, 13 de julio de 2011

Gallardón 2020

La candidatura de Madrid als Jocs Olímpics de 2020 seria perfecte si no fos per tres petits detalls: 1) Madrid està en la més absoluta ruïna: deu més de 7.000 milions d’euros, és a dir, pràcticament el mateix que tota la resta de les capitals de província espanyoles juntes. Els que vivim a Madrid paguem cada dia més impostos i tenim pitjors serveis. Aquest és el gestor Gallardón.

2) Mig minut després de perdre els Jocs de 2016, l’alcalde Gallardón va començar a malparlar del Comité Olímpic Internacional i no va parar en tres dies. Desprès de desprestigiar l’àrbitre per tot arreu, ara pretén que li adjudiquin la següent edició. Aquest és el diplomàtic Gallardón.

I 3) Des que ell va abandonar la Comunidad per dirigir l’Ayuntamiento, l’esport madrileny ha patit un retrocés rotund en qualsevol àmbit que miris, incloses les instal·lacions esportives, excepte les molt faraòniques, que estan tancades a la ciutadania. Aquest és l’esportista Gallardón.

Resumint: és la candidatura perfecte, però en un moment molt inoportú i en unes mans molt perilloses.

- Publicado en RAC1 (13-VII-2011)


La candidatura de Madrid a los Juegos Olímpicos de 2020 sería pefecta si no fuese por tres pequeños detalles: 1) Madrid está en la más absoluta de las ruinas: debe más de 7.000 millones de euros, es decir, prácticamente lo mismo que todas las restantes capitales de provincia españolas juntas. Quienes vivimos en Madrid pagamos cada día más impuestos y recibimos peores servicios. Este es el gestor Gallardón.

2) Medio minuto después de perder los Juegos de 2016, el alcalde Gallardón empezó a despotricar del Comité Olímpico Internacional y no se detuvo hasta tres días después. Tras desprestigiar al árbitro por todas partes, ahora pretende que le adjudiquen la próxima edición. Este es el diplomático Gallardón.

Y 3) Desde que Gallardón abandonó la Comunidad para dirigir el Ayuntamiento, el deporte madrileño ha sufrido un retroceso rotundo en todos los ámbitos, incluido el de las instalaciones deportivas, salvo las muy faraónicas, cerradas a la ciudadanía. Este es el deportista Gallardón.

Resumiendo: Madrid es la candidatura perfecta, salvo porque está en el momento más inoportuno y en unas manos muy peligrosas.

PD: Ampliaré.

1 comentario: